sábado, 11 de abril de 2009

Llibre Blanc del Software Lliure

254-2004-libroblanco-softwarelibre



Hol@
Volia compartir amb la resta de l'aula el Llibre Blanc del Software Lliure.

Hol@ de nou....resulta que he penjat el pdf a Scribd i té Copyright....i ha volat....aprofito per penjar un link amb un altra Llibre Blanc del Software Lliure que és molt més interessant i professional que el que havia penjat i no porta Copyright.

La pregunta .....Software Lliure i Copyright no són antagònics? Aquí teniu el pdf que volia penjar sobre SF i que té Copyright....

En fi....

1 comentario:

Antoni Catany dijo...

Copyright del software lliure?
Pero això que és?
Estem superant els limits de la ridiculesa.
Sabeu que el grup musical "los Planetas" tenen enregistrat el silenci?, no és broma, aquests personatjes varen publicar un disc amb un tema que consistia en crec que era un minut de silenci... increible pero cert!!!
i no nmés això sinó que varen ser demadats per un altre fenòmen que deia que el silenci era seu perque ell ja va publicar un disc anys enrera amb silenci. L'advocat dels planetes (i epeteixo que no és broma) va al·legar que el seu silenci era millor... a la fi es va solucionar pagant una xifra de sis zeros al primer espabilat... així dons que sapigueu que si esteu una estoneta en silenci esteu cantant un tema dels "planetas" i els hi deveu una pasta... increible!!!
Visca la llibertat del coneixement i la informació!!!